Uw browser ondersteunt geen javascript. Om deze pagina's goed te kunnen bekijken is het nodig javascript in te schakelen (extra->internetopties->geavanceerd -> --) Voor meer informatie over ons kunt u ons bellen; 070 3605559 of mailen; mail(at)overzee-borstlap.nl
  unitive therapy
   Over mij

Saskia Borstlap (1951): Ik ben ervaren in en werk met diverse behandelmethoden binnen de Haagsche TherapiePraktijk.sas
Mijn achtergrond; een jaar academie voor eurythmie (een therapeutisch kunstzinnige bewegingsleer, gebaseerd op de filosofie van Rudolf Steiner), behandelassistent afdeling gedragstherapie "Bloemendaal in Den Haag", T.L.G.-A, een training in het begeleiden van therapiegroepen aan het instituut voor voorlichtingskunde en communicatie, een opleiding Speyer therapie (een korte, intensieve methode om jeugdtrauma's te verwerken) en een drie jarige opleiding aan het Institute of Unitieve Psychotherapy van dr Jacob Stattman. Dit alles naast veel op zich zelf staande lichaamswerk trainingen en dansworkshops in binnen- en buitenland. Bij dr. Michiel Noordzij (kinder- en jeugdpsychiater) volgde ik een bijscholing in zijn "echt wel" aanpak voor kinderen met gedragsproblemen.
Ik heb inmiddels al vele jaren een eigen praktijk voor individuele- en relatietherapie, sinds 1987 binnen de maatschap Overzee/Borstlap. Sinds een paar jaar begeleid ik ook ouders van kinderen met gedragsproblemen en werk daarbij samen met verschillende gezondheidszorgpraktijken. Ik ben lid en bestuurslid geweest van de vereniging van unitieve therapeuten in Nederland.
Sinds 2001 ben ik samen met Niels Overzee eigenaar van No Blame Nederland